maja

@masmaja
Streamer
Nyantai wae nak kene, lungguh-lungguh karo kopi kopian yo keno. Cerito sambat gawean, cinta lan kehidupan kita orbitkan bersama

Latest Posts

Next Target Donasi

tumbas turbo nggo pasng neng grobak angkringan hwhwhwhwhw

Activity Feeds

About

SUGENG NDALU PORO KONCO SEDOYO!!!!

Pitepangaken, kulo Vtuber saking Tanah Jawa ingkang gawe penyegaran, halah mbuh pokok e kita sedaya mengko nak kene seneng-seneng, bebasan tapi tetep sopan lan mboten jotos-jotosan, nggih?

Socials & Links

Trakteer membantu content creator mendapat dukungan dari orang-orang yang menyukai karya mereka
Buat Halaman Gratis